HomeVerhuisservice

De verhuisregisseur voor senioren

WijKomenHelpen.nl biedt nu ook verhuisservice aan voor senioren. Hierbij ondersteunen wij u in alles wat met de verhuizing te maken heeft. Hiervoor hebben wij een samenwerking met verhuisbedrijf VAN DAM uit Doetinchem die al generaties lang verhuizingen regelt.

In 1995 heeft VAN DAM het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” toegereikt gekregen. Deze titel staat voor bewezen kwaliteit, vakmanschap, soliditeit en continuïteit door al de jaren heen.

Behalve verhuisservice voor senioren coördineren en begeleiden wij ook bewonersverhuizingen (zakelijke dienstverlening) voor instanties en instellingen en begeleiden verhuizingen en/of ontruimingen na een overlijden. Klik op een van onderstaande tegels om gelijk door te gaan naar…

Aantrekkelijke kortingen

Als u gebruik maakt van onze verhuisservice ontvangt u;

  • 5% korting op de totaalprijs van verhuisbedrijf VAN DAM zoals deze door hun is getaxeerd
  • 2 uur gratis klus-werkzaamheden door WijKomenHelpen.nl t.w.v. € 85,-
  • 50% korting op de huurkosten van de tweede maand opslag voor inboedel
  • 50% korting op de verhuur van verhuisartikelen (verhuisdozen, steekwagen etc.)

Één aanspreekpunt voor héél uw verhuizing

Het blijkt voor veel mensen lastig te zijn om overzicht te houden van zaken die bij een verhuizing komen kijken. Waar moet ik beginnen? Wie doet wat? Wat pak ik het eerste aan? WijKomenHelpen.nl helpt u met alles wat er komt kijken bij uw verhuizing. Wij kennen de gang van zaken en weten wat er moet gebeuren. En uiteraard gebeurt alles in overleg.

Niet één verhuizing is gelijk. Verhuizen blijft maatwerk en daar zijn wij goed in. Wij kunnen desgewenst alles van A tot Z voor u regelen. Of wij nemen voor u alleen bepaalde zaken uit handen. U bepaalt wat u door ons laat regelen.

Wij begrijpen dat u niet zomaar iedereen uw verhuizing laat regelen. Uw vertrouwen in ons is daarbij van groot belang. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dat vertrouwen waar te maken. WijKomenHelpen.nl is samen met verhuisbedrijf VAN DAM, verhuisexpert voor 55-plussers, senioren en mensen die extra aandacht nodig hebben. U kunt vooraf alles rustig met ons afstemmen tijdens een persoonlijk gesprek. Wij luisteren goed en nemen alle tijd, zodat wij precies weten hoe u alles geregeld wilt hebben.

WijKomenHelpen.nl werkt als verhuisregisseur. Dit betekent dat u alleen ons als aanspreekpunt heeft voor al uw verhuiszaken. Wij nemen alle contacten die nodig zijn voor de verhuizing van u over. Dat geeft u de nodige rust.

Ga met ons een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan. Wij houden rekening met uw wensen en situatie. U kunt ook u vraag stelen via ons contactformulier. Wij vinden dat u een zorgeloze verhuizing verdient!

WhatsApp service

Een goede communicatie vóór, tijdens en (kort) ná de verhuizing is van groot belang. Hierbij maken wij graag gebruik van de hedendaagse mogelijkheden via WhatsApp. Zo kunnen wij een “WhatsApp-groep” aanmaken waarbij iedereen die iets heeft te maken met het verhuizen op de hoogte is van de laatste stand van zaken. Ook kunt u daar uw familie (b.v. uw kinderen) aan toe laten voegen zodat ook zij een-op-een worden geïnformeerd. WhatsApp is een laagdrempelig en innovatief communicatiekanaal en verlenen daarmee graag ondersteuning aan onze klanten.

Voordelen van onze WhatsApp service:

  • Laagdrempelige en innovatieve dienstverlening
  • 1-op-1 communicatie
  • Communicatie is niet openbaar (in tegenstelling tot Twitter en Facebook)
  • Benutten van het enorme bereik van WhatsApp
  • Multimediale berichten versturen en ontvangen (foto’s, video’s, locaties, audio en contacten)

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress »