HomeTarieven

Tuinklussen
Bedrag inclusief BTW. en per uur
35,-
Verhuisservice
Bedrag inclusief BTW. en per uur
35,-
Technische klussen
Bedrag inclusief BTW. en per uur
46,75

Voor bedrijven en instellingen hanteren wij deze tarieven exclusief BTW.

Bovenstaande tarieven gelden voor reguliere werktijden. Onder reguliere werktijden wordt verstaan werkdagen (ma-vr) tussen 8:00 en 18:00 uur.
Voor uren buiten deze werktijden kan een toeslag worden berekend. Voor ‘tuinklussen’ en ‘technische klussen’ € 9,90/uur incl. btw.

Voor onze strijkservice hebben wij stuksprijzen. Bekijk deze hier.

Materiaal & materieel

Het benodigde materiaal voor de klus zal worden doorbelast. Dit kan specifiek aangekocht materiaal zijn maar ook materiaal wat uit onze eigen voorraad wordt gehaald.

Gebruik van materieel zal eveneens worden door belast tegen onderstaande tarieven:

 • Kleine rolsteiger (kamersteiger) € 15,-/dag
 • Grote rolsteiger (1e dag) € 60,-dag
 • Grote rolsteiger (2e dag en langer) 40,-/dag
 • Grote rolsteiger (per week) € 200,-/week
 • Kleine aanhanger + net € 10,-/dag
 • Grote aanhanger, dubbelasser (bakwagen 175 x 260 cm) + net € 25,-/dag
 • Schuurmachine € 5,-/dag
 • Grote schuifladder (2-delig) € 3,50/dag
 • Beton-/speciemixer € 7,50/dag
 • Dremel mini slijpschijf € 1,50/gebruik
 • Haakse slijper (incl. slijpschijf) € 5,50/gebruik
 • Tegel snijder RUBI TS90 € 32,50/dag
 • Tegel zaagtafel (mini) incl. diamant slijpschijf € 8,00/dag
 • Bouwstofzuiger incl. stofzak € 10,-/dag
 • Kleine motorkettingzaag € 7,50/dag
 • Motor heggenschaar, incl brandstof en smeermiddelen € 7,50/dag
 • Hogedrukreiniger, tarief op aanvraag

Bovengenoemde prijzen voor materieel zijn incl. btw.

Verhuisservice

Voor onze verhuisservice hebben wij geen vaste tarieven of prijzen. Immers is iedere verhuizing weer anders en is de behoefte voor ondersteuning hierbij ook voor een ieder weer wisselend.

Als uitgangspunt kunt u ook hiervoor uitgaan van ons tarief van € 35,-/uur/persoon incl. btw. Graag maken wij met u nadere afspraken hierover afhankelijk van uw wensen. Onze verhuisservice doen wij in samenwerking met verhuisbedrijf VAN DAM uit Doetinchem welke onze vaste partner is met deze verhuisservice.

Dus schroom niet en bel ons voor een persoonlijk gesprek. Wij luisteren goed en nemen alle tijd, zodat wij precies weten hoe u alles geregeld wilt hebben.

Uw voordeel: Als u gebruik maakt van onze verhuisservice ontvangt u onder andere 5% korting op de offerteprijs van verhuisbedrijf VAN DAM zoals deze door hun is getaxeerd. Zie voor nog meer voordeel de pagina ‘verhuisservice’.

Reiskosten

Wij rekenen € 0,60/km incl. btw voor reiskosten vanuit ons adres Hummeloseweg 74 te Zelhem voor iedere klus of hulpvraag. Verder worden ook reiskosten doorberekend voor het halen van materialen die specifiek voor uw klus nodig zijn.

Op uw verzoek is het mogelijk dat wij vooraf even kennis maken en de werkzaamheden doorspreken / een opname doen. De kilometers die wij daarvoor maken worden gerekend tot het totaal aantal te declareren kilometers bij opdracht. Het opname-bezoek is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

De kilometers worden berekend met behulp van GOOGLE MAPS en naar boven afgerond op hele kilometers

Geen offerte maar een raming

Veel bedrijven maken een offerte vooraf welke u dan wordt voorgelegd voor akkoord. Om het risico van een verkeerde (lees: een te lage) offerte voor deze bedrijven op te vangen, rekenen zij met een veel hoger uurtarief en prijzen zij risico’s af in arbeid en materiaal. U betaald dus per definitie altijd te veel!
WijKomenHelpen.nl is daar veel opener en eerlijker in naar u als klant en rekenen enkel de daadwerkelijk gemaakte kosten, zowel in uren als in materialen en materieel. Wij houden de gemaakte uren nauwkeurig bij en brengen die vervolgens in rekening. U heeft dus altijd de controle omdat u ziet hoe lang wij met een klus- of hulpvraag bezig zijn.

Daarnaast komt het in de praktijk veel voor dat de uitvoering van een opdracht tijdens de uitvoering ervan wijzigt en/of dat er werkzaamheden op uw verzoek bij komen. Wij kunnen dit dan gelijk voor u uitvoeren en hoeven niet eerst weer een offerte aan te passen. Dit is voor u als klant van WijKomenHelpen.nl veel prettiger en efficiënter. En nog een ander aspect; wij raffelen geen werk af omdat wij door ‘de uren heen zijn’. Wij leveren graag goed werk en besteden zorg aan elk onderdeel en aan u als klant. Het eindresultaat is voor ons belangrijk en een tevreden klant natuurlijk.

Vandaar dat wij niet werken [tenzij anders afgesproken] met offertes. Natuurlijk kunnen wij altijd wel een (zo nauwkeurig mogelijke) raming afgeven zodat u weet waar u (redelijk nauwkeurig) aan toe bent.

Overige uitgangspunten

Vaste prijsafspraken
Gunstige tarieven
Altijd overleg vooraf bij werk onvoorzien

Al onze tarieven zijn inclusief BTW. (Voor bedrijven en instellingen hanteren wij onze tarieven exclusief BTW.) Het tarief is voor de inzet van één medewerker van WijKomenHelpen.nl
Verder is een-en-ander exclusief materiaal en overige gemaakte kosten zoals bijvoorbeeld:

 • Parkeerkosten
 • Leges/precario vanuit gemeenten
 • kosten voor het wegbrengen (storten) van afval

Wij hanteren voor héle kleine klusjes een minimum inzet van een half uur door WijKomenHelpen.nl. Verder worden de doorberekende arbeidstijd afgerond naar boven op 15 hele minuten. (30, 45, 60 min. etc.)

Tarieven worden vooraf met elkaar overeengekomen zodat u helder heeft wat u kunt verwachten. Wij hanteren zeer gunstige tarieven zodat de totale klus voor u nooit op een teleurstelling uit zal draaien. Voor een gemiddeld vergelijkbaar (klus- /aannemings-)bedrijf betaalt u immers al gauw tussen de € 50,- en € 60,- per uur excl. btw! En waarschijnlijk ook nog ‘voorrijkosten’. U bent dus bij ons echt veel voordeliger uit. Uiteraard kunt u vooraf een vrijblijvende raming van de kosten aanvragen.

Mocht onverhoopt de klus langer duren of mochten extra werkzaamheden nodig blijken te zijn, dan zal dat altijd vooraf met u worden afgestemd!

WijKomenHelpen.nl is verzekerd d.m.v. een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering!

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress »