HomeRecensies

Wat anderen zeggen over ons

Barrie

Doetinchem / september 2020
Ik ben zo blij dat ik jullie heb ontdekt, in mijn speurtocht naar ‘nood-strijk-hulp’ ten tijde van mijn verhuizing. De ontmoeting met Carol en daarna met Leon hebben geleid tot een fantastisch werkbare relatie in de afrondende fase van mijn verbouwing. Onze slogan voor Leon werd “van VEELEN markten thuis !” Betrouwbaar in afspraken en uitvoering. Een prettig en functioneel contact.
Na een eerdere prima ervaring, heb ik opnieuw gebruik gemaakt van de diensten van “WijKomenHelpen”/Leon van Veelen. Wederom ben ik zeer tevreden met het werk van Leon. Hij werkt secuur en netjes en komt afspraken na. Bovendien denkt hij met je mee en geeft adviezen. Ik kan “Wij komen je helpen” van harte aanbevelen voor elke klus. Leon is namelijk echt van alle markten thuis.

Ria

Hummelo / september 2020

Annie J.

Doetinchem / september 2020
Wij zijn echt héél tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden door WijKomenHelpen.nl
Leon is een echte vakman, levert kwaliteit en denkt met je mee.

Willem

Hengelo (Gld) / september 2020

Roos

Doetinchem / september 2020
Wat heerlijk om met Leon samen te werken! Hij is voor elke klus beschikbaar, weet deze met uiterste precisie uit te voeren en denkt mee/ verder. Ook bij spoed klussen is hij beschikbaar en wordt het op korte termijn ‘geregeld’. Communicatie verloopt zeer prettig, zowel via mail, whats app of telefonisch. Gewoon goed en betrouwbaar, ik kan het iedereen aanraden die iemand zoekt voor allerhande klussen.
Leon heeft goede kennis en ouderwets vakmanschap. Hij denkt mee in mogelijkheden, geeft tips en adviezen.
Professioneel en aangenaam!

Edwin en Sytske

Doetinchem / september 2020

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

nl_NLNederlands
Powered by TranslatePress »