HomeVerhuisservice voor senioren

Wij helpen u met verhuizen

Weet u niet goed waar te beginnen? Vindt u het lastig om de hele verhuizing te overzien? WijKomenHelpen.nl begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij u hulp bij verhuizen. Wij zijn, samen met verhuisbedrijf VAN DAM, gespecialiseerd in het verzorgen en coördineren van verhuizingen voor u als senior naar een andere woning of naar een zorginstelling. Uw wensen staan daarbij voor ons centraal.

https://wijkomenhelpen.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/10/Logo-Erkende-Verhuizers-320x154.png

Hulp bij verhuizen van 55-plussers

Heeft u geen of te weinig hulp bij uw verhuizing? Heeft u iemand nodig die alles overziet en regelt? WijKomenHelpen.nl begrijpt dat verhuizen naar een andere woning stress met zich mee kan brengen. Of wellicht weet u niet goed waar u moet beginnen, welke zaken hebben prioriteit? WijKomenHelpen.nl is specialist in verhuizingen van 55-plussers maar is er zeker ook voor u als steun en toeverlaat in een roerige tijd. U heeft er (bijna) geen omkijken meer naar.

Hulp bij verhuizen naar een zorginstelling

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing naar een zorginstelling? Bent u slecht ter been, een beperking waardoor het allemaal alleen niet meer lukt of komt er teveel op u af? Er komt vaak ook zoveel bij kijken.

Voor veel mensen is het lastig om zelf de complete verhuizing te regelen. Dat begrijpt WijKomenHelpen.nl als geen ander en natuurlijk helpen wij u daarom graag.

WijKomenHelpen.nl is verhuisexpert voor verhuizingen naar een zorginstelling. Wij nemen alle zorgen van u over. Wij kennen de gang van zaken en weten wat er moet gebeuren.

https://wijkomenhelpen.nl/wordpress/wp-content/uploads/2020/10/0015-Ouderen-14-01-2013.jpg

Uw wensen staan bij WijKomenHelpen.nl centraal

Wij kunnen een verhuizing van “voor” tot “achter” voor u regelen. Dit geeft u de nodige rust. Zo kunnen wij u helpen met de oplevering aan de verhuurder van uw huidige woning. Of, in het geval van een koopwoning, kunnen wij helpen deze te koop te zetten bij een makelaar. Wij zorgen ervoor dat uw huidige woning er weer netjes uitziet. Ook nemen wij contact op met alle instanties die op de hoogte moeten zijn van de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen, telefoon-/internetleverancier, energieleverancier en abonnementen op kranten of tijdschriften.

Voordat u verhuist, kunnen wij u helpen met ‘het klaar maken’ van uw nieuwe woning. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe vloerbedekking of gordijnen nodig? Of u wilt gebruik maken van uw huidige gordijnen en die laten vermaken voor de nieuwe woning? Wilt u een pad aanleggen in de tuin? Alles is mogelijk.

Maar ook andere bijkomende klusjes kunnen wij van u overnemen. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaken, behangen en schilderen. Of kunnen wij u helpen met het installeren van telefoon en televisie, lampen en schilderijen ophangen, kasten in elkaar zetten, etc. Alles is mogelijk. Uiteraard kiest u zelf uit wat u mooi vindt. Wij zorgen ervoor dat alles netjes, goed en op tijd voor elkaar is. Dit alles om u zo snel mogelijk thuis te laten voelen in uw nieuwe woning.

Dan is de dag van de verhuizing! Natuurlijk zijn wij erbij om alles in goede banen te leiden en verrichten gelijk de nodige ‘hand- en spandiensten’. Wij zorgen samen met verhuisbedrijf VAN DAM dat alles juist en netjes gebeurt. Wij helpen u verhuizen. In- en uitpakken van uw spullen, installeren van tv, telefoon en computer, ophangen van schilderijen en lampen. Wat u maar wilt.

Ga voor hulp bij verhuizen een persoonlijk en gratis vrijblijvend gesprek aan met WijKomenHelpen.nl. Wij nemen de tijd en houden rekening met uw situatie en wensen. Wij vinden dat u een zorgeloze verhuizing verdient! En natuurlijk na de verhuizing heel veel plezier met uw nieuwe woning gewenst!

Aantrekkelijke kortingen

Als u gebruik maakt van onze verhuisservice ontvangt u;

 • 5% korting op de totaalprijs van verhuisbedrijf VAN DAM zoals deze door hun is getaxeerd
 • 50% korting op de huurkosten van de tweede maand opslag voor inboedel
 • 50% korting op de verhuur van verhuisartikelen (verhuisdozen, steekwagen etc.)

Voorbeelden van wat wij voor u kunnen doen

 • Complete verhuisadministratie
 • Abonnementen en verzekeringen omzetten
 • Huidige woning verkoop-klaar maken
 • Oplevering huidige woning (aan verhuurder of koper)
 • Nieuwe woning gereed maken (bv. witten, schilderen, behangen, etc.)
 • Gordijnen vermaken voor de nieuwe woning of hulp bij de aankoop van nieuw
 • Tv, telefoon en computer installeren
 • Opslag van inboedel
 • Uitpakken en inrichten

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

de_DEDeutsch
Powered by TranslatePress »