HomeVerhuisservice voor bewonersverhuizingen

Krijgt uw organisatie te maken met een verbouw of nieuwbouw? Dan betekent dit automatisch een (interne) verhuizing van uw bewoners. Onze Verhuisservice Bewonersverhuizingen zorgt ervoor dat uw organisatie gewoon zijn dagelijkse werk kan blijven doen. Wij houden rekening met de wensen en situatie van uw organisatie én uw bewoners.
Onze Verhuisservice Bewonersverhuizingen zet zich in voor een zorgeloze verhuizing van uw bewoners bij verbouw of nieuwbouw. Wij vinden het belangrijk dat deze doelgroep zo weinig mogelijk stress ervaart van zo’n noodzakelijke verhuizing. Dankzij onze ruime ervaring weten wij waar uw bewoners behoefte aan hebben.

Één vertrouwd aanspreekpunt voor alle verhuiszaken

Met een gedegen verhuisplan, wat uitgebreid vooraf met u wordt besproken, zorgt onze Verhuisservice Bewonersverhuizingen voor overzicht, controle en een duidelijke bewaking van het vooraf besproken budget. Wij treden op als centrale schakel tussen de verhuizer, uw personeel en alle overige partijen die iets in het proces betekenen.

Zelfs voor één individuele bewoner

Gaat het slechts om een verhuizing van één enkele (interne) bewoner? Ook dan staan wij graag voor u en deze bewoner klaar.

Ga voor onze Verhuisservice Bewonersverhuizingen vrijblijvend een gesprek aan met WijKomenHelpen.nl. Wij houden rekening met uw wensen en situatie, en de wensen van uw bewoner(s). Wij nemen alle tijd.

Wat wij doen

Aandacht voor uw bewoners
Eén aanspreekpunt
Verhuisdraaiboek / verhuisplan
Efficiënt en overzichtelijk
Coördinatie en regie
Verhuisservice voor zorginstellingen

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

de_DEDeutsch
Powered by TranslatePress »