HomeVeel gestelde vragen

Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan gerust contact op!

1
Hoe plannen jullie de klussen/diensten in?

Het inplannen van een klus gaat altijd in onderling overleg. Dit kan het gemakkelijkst per telefoon maar is ook via een mail o.d. uit te wisselen. Onze planning is niet inzichtelijk via de site.

2
Hoe betaal ik voor de gedane klus of dienst? Vooraf of achteraf? Contant of per bankoverschrijving?

U betaalt in principe pas nadat de klus of dienst gereed is. Immers zou een opdracht ook (in overleg met u) langer kunnen duren dan gepland. Verder kan het voorkomen dat bepaalde materialen gehaald moeten worden, dan vragen wij zo nodig een voorschot en rekenen dat achteraf keurig met u af. Een enkele keer kan contant worden afgerekend echter onze voorkeur gaat uit naar een afrekening achteraf op basis van een toegezonden factuur. U wordt dan verzocht de factuur binnen 7 dagen te betalen.

3
Moet ik eerst lid worden of mij inschrijven bij WijKomenHelpen.nl voordat ik gebruik kan maken van jullie diensten?

Nee. Het is niet nodig vooraf in te schrijven of lid te worden. Om gebruik te kunnen maken van onze diensten hoeft u dus vooraf ook geen entreegeld of lidmaatschapsgeld te betalen.

4
Zijn jullie verzekerd tegen mogelijke schade die tijdens het uitvoeren van een klus of dienst kan ontstaan?

Ja. Wij hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Dus mocht onverhoopt door ons ergens schade aan ontstaan dan zal dat aan onze verzekering worden gemeld. De polis dekt ongelukjes en schade die tijdens de werkzaamheden kunnen ontstaan. Het eigen risico is voor rekening van de klant. Zie ook onze algemene voorwaarden.

5
Verzorgen jullie ook al het benodigde gereedschap voor het uitvoeren van de klus?

Ja. U kunt er van uit gaan dat wij al het benodigde gereedschap voor de klus bij ons hebben. Natuurlijk kan het voorkomen dat wij net even iets niet bij ons hebben of dat u net iets in huis heeft wat wij op dat moment beter kunnen gebruiken. Uitzondering hierop zijn de gereedschappen die voor tuinwerk nodig zijn. Met name een grasmaaier zouden wij graag van u willen gebruiken. Uiteraard e.e.a. vooraf in overleg.

6
Kan ik ook voor mijn ouders of buren hulp aanvragen bij WijKomenHelpen.nl?

Ja zeker. Zolang onze diensten maar verleend worden binnen ons werkgebied kunt u ook voor een ander de klus met ons regelen. Vooraf dienen dan wel duidelijke afspraken gemaakt te worden over de betaling. Simpel te regelen door middel van één telefoontje, mailtje of via ons contactformulier op deze site.

7
Roken de mensen die bij mij voor een klus/dienst aan de slag gaan? Ik kan daar namelijk slecht tegen gezien mijn ziekte?

Nee. Wij zelf (Leon en Carol) zijn beide geen rokers. Mocht een andere medewerker worden ingezet dan zal ook hij/zij niet roken binnenshuis.

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

de_DEDeutsch
Powered by TranslatePress »