https://wijkomenhelpen.nl/wordpress/wp-content/uploads/2018/09/Button_Schuin-160x160.png

Welkom op
onze website!

Welkom op
onze website!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Leon en Carol van Veelen, de initiatiefnemers van WijKomenHelpen.nl die het ijzersterke team vormen. Meer achtergronden weten? Bekijk de video…

WAT WIJ DOEN

WijKomenHelpen.nl is gestart op 1 maart 2016. Ons doel is om mensen die hulp in/aan huis nodig hebben dit op een laagdrempelige en betaalbare wijze aan te bieden.

ONZE TARIEVEN

Wij hanteren duidelijke tarieven. Ons tarief voor tuinklussen is € 35,- per uur. Voor technische klussen is dat € 46,75 per uur (inclusief btw - voor particulieren).
Inmiddels bestaat WijKomenHelpen.nl alweer ruim zeven jaar. Leon en Carol van Veelen zijn de initiatiefnemers die het ijzersterke team vormen. De klusopdrachten worden steeds veelzijdiger en onze bekendheid groeit gestaag. Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar om met al uw klus- en hulpvragen aan de slag te gaan.

Onze veel gestelde vragen

1
Hoe plannen jullie de klussen/diensten in?

Het inplannen van een klus gaat altijd in onderling overleg. Dit kan het gemakkelijkst per telefoon maar is ook via een mail o.d. uit te wisselen

2
Hoe betaal ik voor de gedane klus of dienst?

U betaalt in principe pas nadat de klus of dienst gereed is. Immers zou een opdracht ook (in overleg met u) langer kunnen duren dan gepland. Verder kan het voorkomen dat bepaalde materialen gehaald moeten worden, dan vragen wij zo nodig een voorschot en rekenen dat achteraf keurig met u af. Een enkele keer kan contant worden afgerekend echter onze voorkeur gaat uit naar een afrekening achteraf op basis van een toegezonden factuur. Betalingstermijn 7 dagen.

3
Moet ik ergens lid van zijn om gebruik te kunnen maken van jullie diensten?

Nee. Het is niet nodig vooraf in te schrijven of ergens lid te zijn. Om gebruik te kunnen maken van onze diensten hoeft u dus vooraf ook geen entreegeld of lidmaatschapsgeld te betalen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Geen zorgen! Op deze pagina kunt u alle veel gestelde vragen vinden. Mocht uw vraag er niet tussen staan schroom dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van het contactformulier.

Recensies

Wilt u meer recensies lezen? Dat kan op deze pagina!

“Ik ben zo blij dat ik jullie heb ontdekt!”

Barrie – Doetinchem

“Ons slogan voor Leon is “van VEELEN markten thuis!”

Barrie – Doetinchem

“Ik kan WijKomenHelpen” van harte aanbevelen voor elke klus.”

Ria – Hummelo

Heeft u hulp nodig?

Bent u geïnteresseerd?

Ontwerp & Realisatie TwoStepsAhead
Copyright 2020 WijKomenHelpen.nl

de_DEDeutsch
Powered by TranslatePress »